ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

«Nature», ξεπερνά τις παραδοσιακές παραμέτρους του στάτους και της μεγαλοπρέπειας.

Τα σχέδια του πρότζεκτ «Nature», σε όλη την λάμψη και το μεγαλείο τους, προσφέρουν, αν μη τι άλλο, μια νέα προοπτική για τα σκάφη που θέλουν να ξεπεράσουν τις παραδοσιακές παραμέτρους του στάτους και της μεγαλοπρέπειας.
Λόγω του πρωτότυπου σχεδιασμού, της προσεγμένης διάταξης των δωματίων και των κοινόχρηστών χώρων, των πλήρως προσαρμοσμένων επίπλων και, φυσικά, του τεράστιου όγκου του, το Nature είναι κάτι παραπάνω από ένα λειτουργικό σκάφος, αφού προσφέρει τις πιο γνωστές και επιθυμητές ανέσεις των σκαφών αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων και πολυτελών VIP δωματίων. Θα διαθέτει ένα εντυπωσιακά ευρύχωρο σπίτι , ένα πολυτελές spa, γυμναστήριο στο ίδιο επίπεδο με τη θάλασσα, μια εντυπωσιακή κυκλική σκάλα που θα ξεκινάει από το κατάστρωμα και θα καταλήγει στο πανοραμικό κοινόχρηστο κατάστρωμα, το οποίο θα εκτείνεται σε 900τμ, όσο δηλαδή θα μπορούσε να είναι κι ένα μικρό ξενοδοχείο στην ξηρά.
Με μήκος 120 μέτρων, θα έχει χωρητικότητα 50 ατόμων και θα μπορεί να φιλοξενήσει 18 ξεχωριστούς επισκέπτες στα πολυτελή δωμάτιά του. Αυτοί οι τυχεροί θα κάνουν διακοπές σε πανέμορφα δωμάτια με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και θα έχουν πρόσβαση σε έναν εσωτερικό κήπο με κλιματισμό, σπα, γυμναστήριο και πισίνα. Εάν αυτό μόρεί να μην είναι αρκετό για τους επισκέπτες ώστε να είναι απόλυτα ευτυχείς , τότε θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα από τα 8 τζετ σκι που θα κουβαλάει μαζί του το πολυτελές μεγαθήριο.Related imageRelated imageMια νέα προοπτική για τα σκάφη που θέλουν να ξεπεράσουν τις παραδοσιακές παραμέτρους του στάτους και της μεγαλοπρέπειας.
Το πιλοτήριο του Nature.Το παρατηρητήριο του άνω καταστρώματος στην πλώρη του σκάφους είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σχεδιασμού και λειτουργίας, προσφέροντας μια απίστευτη προοπτική για όσους τυχερούς θα βρίσκονται στο πλοίο.Οι προσεκτικά σχεδιασμένοι χώροι του, η αλληλεπίδραση μεταξύ του φυσικού και του τεχνητού φωτός, οι καθαρές γυάλινες επιφάνειες και τα υλικά του θα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν νέο πλωτό κόσμο ακραίας πολυτέλειας που θα μπορεί να τολμήσει ταξίδια στα πιο παρθένα μέρη του πλανήτη. Η αίσθηση του εννιαίου σχεδιαστικού concept σε όλο το σκάφος δημιουργεί μια ατμόσφαιρα τεχνολογικής υπεροχής.Μοιάζει ιδανικό για να απολαύσει κανείς την μαγεία των ωκεανών ή ακόμα και ως τέλειο καταφύγιο μιας ανώνυμης ελίτ.Οι τεράστιοι εσωτερικοί χώροι μπορούν να συνδεθούν με τους εξωτερικούς ανοίγοντας το συρόμενες γυάλινες επιφάνειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου