ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Τέλος στις «αμερικανιές» τώρα sushi burger με σολομό, αβοκάντο και ζωμό από φύκια.

Η νέα τάση στο φαγητό είναι εδώ και έχει ξετρελάνει το φανατικό κοινό που αγαπά τη συγκεκριμένη κουζίνα! Τέλος στις «αμερικανιές» με τα «ξανθά» αφράτα ψωμάκια και τα μοσχαρίσια μπιφτέκια στη γέμιση.
Στο σούσι μπέργκερ, το μαλακό, αφράτο ψωμάκι που χρησιμοποιείται συνήθως, αντικαθίσταται από ρύζι.
Για το «γέμισμα» οι επιλογές είναι ατελείωτες: με σολομό και αβοκάντο, με φιλέτο από ψάρι και ό,τι τραβάει η όρεξή σου.
Επίσης, έξτρα γεύση μπορούν να δώσουν σάλτσες όπως wasabi ή ζωμός από φύκια.
Όσον αφορά το ρύζι που αντικαθιστά το στρογγυλό ψωμάκι, αυτό μπορεί να είναι είτε βραστό είτε τηγανητό.Something for everyone: The Prawn Yo! Burger, is a prawn cutlet served on white cabbage spiced with a dollop of curry mayonnaise and a sprinkle of spring onion (L) and the Tofu burger (R) will appeal to vegetarians

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου