ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Υπήρξα ένα από τα πιο άσχημα κορίτσια. Πανύψηλη, αδύνατη σαν ακτινογραφία και εντελώς άβυζη.»

Όποιος είπε ότι η ομορφιά δε «συμπεριλαμβάνει» έναν εξίσου όμορφο χαρακτήρα και προσωπικότητα, ας ρίξει μια ματιά στο όνομα Rosie Huntington Whiteley, η οποία ναι μεν έχει ψηφιστεί ως μια από τις πιο sexy γυναίκες στο πλανήτη και πρωταγωνιστεί στη ταινία «Transformers», όμως δεν έχει καβαλήσει το καλάμι και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε, όσον αφορά τη παιδική της ηλικία, αλλά και τα όνειρά της:
«Υπήρξα ένα από τα πιο άσχημα κορίτσια. Πανύψηλη, αδύνατη σαν ακτινογραφία και εντελώς άβυζη. Όλοι οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν. Τώρα κάποιοι απ΄αυτούς με παίρνουν τηλέφωνο και μου την πέφτουν. Αλλά εννοείται ότι τους βάζω Χ. Η μοίρα τελικά παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια».
Όνειρο της; «να βρω ένα σπίτι που θα έχει μεγάλη έκταση γης, ώστε να μπορώ να εκτρέφω πουλερικά και γουρουνάκια. Κι ίσως να έχω και κάποιον να μου λέει γλυκόλογα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο», λέει στο περιοδικό «Down Town».
Η Rosie, όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι αντικατέστησε την καυτή, αλλά καθόλου ώριμη Megan Fox, στην ταινία «Transformers 3» και σχολιάζει: «Η Megan δυστυχώς για εκείνη, φέρθηκε πολύ ανώριμα, σαν ένα μικρό, κακομαθημένο παιδάκι. Και οι καλές ευκαιρίες δεν χτυπούν την πόρτα σου τόσο συχνά».
Για τους τύπους να πούμε ότι ο παραγωγός της ταινίας Steven Spielberg, απαίτησε να απολυθεί η Megan Fox γιατί προσβλήθηκε από τα ρατσιστικά της σχόλια. Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξη της, είχε συγκρίνει τον Michael Bay με τον Hitler, δήλωση που τελικά της κόστισε πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου