Πώς να το κάνουμε, μερικές φορές ο καφές δεν είναι απλά αρκετός. Για εκείνα ακριβώς τα πρωινά δημιουργήθηκε μια ποικιλία που είναι εμποτισμένη με κρασί.
Ο πρωτοποριακός αυτός καφές χρειάστηκε δύο ολόκληρα χρόνια ερευνών για να τελειοποιηθεί. Η εταιρεία Molinari Private Reserve, που τον φτιάχνει, αφήνει τους κόκκους να μουλιάσουν σε κόκκινο κρασί, προκειμένου να απορροφήσουν τις γεύσεις του. Στη συνέχεια, τους ξηραίνει, τους καβουρδίζει σε μικρές δόσεις και
Ο πρωτοποριακός αυτός καφές χρειάστηκε δύο ολόκληρα χρόνια ερευνών για να τελειοποιηθεί. Η εταιρεία Molinari Private Reserve, που τον φτιάχνει, αφήνει τους κόκκους να μουλιάσουν σε κόκκινο κρασί, προκειμένου να απορροφήσουν τις γεύσεις του. Στη συνέχεια, τους ξηραίνει, τους καβουρδίζει σε μικρές δόσεις και
τελικά τους συσκευάζει για να τους διαθέσει στην αγορά. Από εκεί και πέρα, ο καφές φτιάχνεται κανονικά, όπως οποιοσδήποτε άλλος, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα αγαπημένα σου ροφήματα, όπως latte, espresso, cappuccino κλπ. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο καφές δεν περιέχει καθόλου αλκοόλ,τα αρώματα γίνονται ακόμη πιο έντονα εάν προσθέσει κανείς γάλα, ενώ εάν επιλέξει να τον απολαύσει σκέτο τότε “δίνεται περισσότερη έμφαση στη γεύση από μούρα”.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου