ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Bourton-on-the-Water, το βρετανικό χωριό που έχει στην πλατεία μια μικρογραφία του

Στην περιοχή των λόφων Cotswolds, στην κομητεία του Gloucestershire βρίσκεται ένα γραφικό χωριό της βρετανικής επαρχίας, το περίφημο Bourton-on-the-Water, το οποίο δημιουργήθηκε στις αρχές του 20ού αιώνα. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών, τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια αλλά και τα εκπληκτικά φυσικά τοπία που το περιβάλλουν. Γι’ αυτό που ξεχωρίζει όμως πάνω από όλα είναι η μικρογραφία Bourton-on-the-Water που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Η μικρογραφία κατασκευάστηκε το 1930, σε κλίμακα 9 προς 1 όταν ένας τοπικός άρχοντας σκέφτηκε να τιμήσει τον τόπο του με αυτόν τον τρόπο. Μικρά σπιτάκια, εκκλησία, ανθισμένοι κήποι και παρτέρια, ακόμα και αυτοκίνητα έξω από τις αυλές αλλά και όλες οι λεπτομέρειες του κανονικού χωριού δημιουργήθηκαν κατ’ εικόνα και ομοίωση προκειμένου να αναπαραστήσουν την πραγματικότητα. Πλήθος τουριστών περνούν πάνω από 100.000 κάθε χρόνο την… πόρτα του, ενώ ολόκληρη η περιοχή θεωρείται ένα από τα ωραιότερα βρετανικά αξιοθέατα.
Το μοντέλο Bourton-on-the-Water έχει κυκλοφορήσει ήδη στην αγορά για £ 595.000.
Image result for bourton-on-the-water model village
Miniature cottagesModel Village gardenMiniature cottageMiniature cottageMiniature cottageImage result for bourton-on-the-water model villagebourton on the water model village (7)Related imageRelated image
Bourton-on​-the-Water Model VillageBourton-on​-the-Water Model VillageBourton-on​-the-Water model villageBourton-on​-the-Water Model Villagebourton on the water model village (4)bourton on the water model village (9)
bourton on the water model village (5)bourton on the water model village (2)bourton-model-village-19
bourton-model-village-6bourton-model-village-2bourton-model-village-8bourton-model-village-9bourton-model-village-12bourton-model-village-17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου