ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Belmond Andean Explorer, η πολυτελής αμαξοστοιχία της Νότιας Αμερικής

Θα μπορούσε να ήταν ένα boutique ξενοδοχείο που κινείται πάνω σε ράγες. Η πρώτη πολυτελής αμαξοστοιχία της Νότιας Αμερικής, το Belmond Andean Explorer, διασχίζει τη συγκλονιστική νοτιοδυτική πλευρά της αμερικανικής ηπείρου στο Περού, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες. 
Διαθέτει τη σφραγίδα της βραβευμένης σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων Inge Moore και του Nathan Hitchins του MUZA Lab στο Λονδίνο και ξεκίνησε τα ταξίδια του τον Μάιο του 2017 συνδυάζοντας διαδρομές απόλυτης κομψότητας στα μοναδικά τοπία των Περουβιανών Άνδεων.
Το όραμα της ντιζάινερ ήταν να σχεδιάσει ένα μέρος που θα μπορούσε κάποιος να χαθεί στις σκέψεις του και να ονειρευτεί, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, όπου η ομορφιά της φύσης θα μπορούσε να εμπνεύσει την ψυχή.
Και από τη στιγμή που ο καθένας από τους προνομιούχους μόλις 48 επιβάτες ανέβει τα σκαλοπάτια του Belmond Andean Explorer και καθίσει αναπαυτικά στα εξαιρετικά μπλε βαγόνια της αμαξοστοιχίας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τον περιμένει μια αξέχαστη εμπειρία – η δική του ιστορία περιπέτειας.the 'belmond andean explorer' is south america's first luxury sleeper train
Belmond Andean Explorer Train
Σχετική εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου