ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Celebtities στο instagram

Με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, ξαπλωμένη στον καναπέ με το πόδι ψηλά, η Victoria Beckham κάνει τα... νύχια της ενώ όπως γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram "Είναι απίστευτο τι μπορείς να κάνεις σε μία φούστα παντελόνι έχοντας πληρώσει μερικά μαθήματα μπαλέτου".
H Σάρλοτ ΜακΚίνι πήγε στο γυμναστήριο και ανέβασε στο Instagram μια selfie για να αποδείξει στους απανταχού θαυμαστές της ότι η σωματική άσκηση έχει αποτελέσματα.
Πριν από μερικές ημέρες η γυμνή φωτογραφία της Kim Kardashian μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο. Διαφορετική ωστόσο άποψη φαίνεται ότι έχει η Emily Ratajkowski η οποία αποφάσισε να την εκφράσει όχι μόνο θεωρητικά αλλα και έμπρακτα.

Μπορεί να άργησε λίγο, ωστόσο, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Halle Berry αποφάσισε να κάνει το «ντεμπούτο» της στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram στο Twitter και η πρώτη της ανάρτηση ήταν απίστευτα σέξι.
Η 24χρονη καλλονή από τη Δανία Nina Agdal, «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνα της με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να πάρει χιλιάδες likes.

Καθισμένη σε μια καρέκλα η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν , φορώντας μόνο τα μαύρα εσώρουχά της, ανοίγει τα πόδια της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου