ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Εκεί που η είσοδος απαγορεύεται (σχεδόν) σε όλους! Περιοχή 51, Νεβάδα

Τα πιο γοητευτικά πράγματα στη ζωή είναι τα απαγορευμένα. Έτσι, τα μέρη που δεν επιτρέπεται κάποιος να επισκεφθεί είναι αυτά που τον ιντριγκάρουν και τον συναρπάζουν.
Ο όρος «Area 51» πρωτοχρησιμοποιήθηκε σε έγγραφο της CIA την εποχή του πολέμου του Βιετνάμ και αφορά στρατιωτική βάση και αεροδρόμιο όπου φυλάσσονται άκρως απόρρητα μυστικά του αμερικανικού κράτους.
Τι συμβαίνει εκεί; Η CIA δεν δίνει λεπτομέρειες κι αυτό από μόνο του πυροδοτεί σωρό θεωρίες συνομωσίας. Γίνονται δοκιμές πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων; Κατασκευάζονται αεροσκάφη που μοιάζουν με UFO; Εξετάζεται εκεί το φημολογούμενο εξωγήινο σκάφος που συνετρίβη στη Γη; Αν και ο καθένας μπορεί να αποκλείσει μερικές από τις πιθανότητες, δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά τι πραγματικά συμβαίνει.
Η δραστηριότητα στην Area 51 θεωρείται απόρρητη και προφανώς η είσοδος απαγορεύεται, αν και πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να δουν ιδίοις όμμασι την περιοχή- θρυαλλίδα θεωριών συνωμοσίας, και όχι μόνο. Σύμφωνα με τη Wikipedia, τον Ιούλιο του 2013, ύστερα από αίτηση που είχε υποβληθεί το 2005, η CIA αναγνώρισε δημοσίως για πρώτη φορά την ύπαρξη της βάσης με τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων που περιέχουν λεπτομέρειες για την ιστορία και τον σκοπό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου