Οι αυτοαποκαλούμενοι «vegetarian χασάπηδες» ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, πουλώντας προϊόντα που «μιμούνται» το κρέας, αλλά δε περιέχουν καθόλου ζωική σάρκα. Οι πάγκοι τους, είναι γεμάτοι με κοτόπουλα, ζαμπόν, κεφτέδες, κιμάδες, μπριζόλες -ακόμα και με θαλασσινά- που υποτίθεται ότι μοιάζουν, φαίνονται και έχουν τη γεύση του κρέατος αλλά στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένα από φυτικές πρωτεΐνες.
Ο Niko Koffeman, διευθυντής μάρκετινγκ του ολλανδικού Vegetarian Butcher, Niko Koffeman, λέει ότι καινοτομούν με μια μεγάλη γκάμα… ακρέατος κρέατος και θαλασσινών που είναι «δυσδιάκριτα από τα αληθινά» τόσο σε εμφάνιση, υφή και γεύση που πλέον πωλούνται σε εστιατόρια και πράσινα «κρεοπωλεία» σε 13 χώρες- από την Ελβετία μέχρι την Κίνα.
Ο Niko Koffeman, διευθυντής μάρκετινγκ του ολλανδικού Vegetarian Butcher, Niko Koffeman, λέει ότι καινοτομούν με μια μεγάλη γκάμα… ακρέατος κρέατος και θαλασσινών που είναι «δυσδιάκριτα από τα αληθινά» τόσο σε εμφάνιση, υφή και γεύση που πλέον πωλούνται σε εστιατόρια και πράσινα «κρεοπωλεία» σε 13 χώρες- από την Ελβετία μέχρι την Κίνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου