ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Julie Rice και Elizabeth Cutler, έχτισαν μια αυτοκρατορία γυμναστηρίων αξίας $112 εκατ.


Πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, η Julie Rice και η Elizabeth Cutler συναντήθηκαν σε ένα κανονισμένο μεσημεριανό γεύμα χωρίς να γνωρίζονται και αμέσως συνδέθηκαν με ένα κοινό όραμα... να δημιουργήσουν ένα πολυτελές στούντιο ποδηλασίας.
Μέσα σε μόλις πέντε μήνες, άνοιξε το πρώτο SoulCycle.
«Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σαν αυτό... υπάρχει σκοτάδι, οι ενδορφίνες ξεχύνονται και η μουσική παίζει δυνατά!!!» Είναι κάτι που ονομάζουμε τέλεια καταιγίδα», δήλωσε η Rice στην εφημερίδα New York Times.
Σήμερα υπάρχουν σχεδόν 50 γυμναστήρια SoulCycle σε όλες τις ΗΠΑ και αυτή η boutique αλυσίδα γυμναστήριων, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι αποτελεί την πιο δημοφιλή πολυτελή μάρκα ποδηλασίας στην Αμερική.
«Το γυμναστήριό μας σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία», λέει η Cutler στην εφημερίδα New York Times. «Η 'ευφορία' είναι αυτό που πουλάμε στην πραγματικότητα», είπε ακόμα η ίδια.
Και οι άνθρωποι αγοράζουν σαν τρελοί! Χρεώνοντας 34 δολ. το μάθημα, η εταιρεία κατέγραψε συνολικά έσοδα 112 εκατ. δολ. πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 76% από 36,2 εκατομμύρια δολ. που ήταν το σύνολο των εσόδων της το 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου