Λέγεται Jiro Ono, γεννήθηκε στην Ιαπωνία στις 27 Οκτωβρίου του 1925 και είναι ο ιδιοκτήτης-σεφ του sushi restaurant “Sukiyabashi Jiro” στο Τόκιο, το οποίο θεωρείται ίσως το καλύτερο στο είδος του παγκοσμίως.
Σε ηλικία 90 ετών πια και με 3 αστέρια Michelin στο ενεργητικό του, ο Jiro Ono συνεχίζει ακάθεκτος να ετοιμάζει με μαεστρία και αγάπη τα εδέσματά του στο μικρό εστιατόριό του, στο υπόγειο ενός κτιρίου όπου στεγάζονται γραφεία. Μια ξύλινη μπάρα και δέκα τραπέζια όλα κι όλα συνθέτουν τον εσωτερικό χώρο, ενώ ο αριθμός των πιάτων του μενού μόλις και μετά βίας αγγίζει τα 20.
Σε ηλικία 90 ετών πια και με 3 αστέρια Michelin στο ενεργητικό του, ο Jiro Ono συνεχίζει ακάθεκτος να ετοιμάζει με μαεστρία και αγάπη τα εδέσματά του στο μικρό εστιατόριό του, στο υπόγειο ενός κτιρίου όπου στεγάζονται γραφεία. Μια ξύλινη μπάρα και δέκα τραπέζια όλα κι όλα συνθέτουν τον εσωτερικό χώρο, ενώ ο αριθμός των πιάτων του μενού μόλις και μετά βίας αγγίζει τα 20.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου