ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Περίμεναν έξι ώρες οι κάτοικοι του Σίδνεϊ για ένα… χάμπουργκερ από τα In-N-Out

Έξι ώρες έκατσαν στην ουρά, με θερμοκρασία 37 βαθμών, κάτοικοι του Σίδνεϊ για να… φάνε ένα χάμπουργκερ! Ένα από τα πιο διάσημα μπεργκεράδικα των ΗΠΑ, το In-N-Out, άνοιξε ένα pop-up (προσωρινό) κατάστημα στην πόλη της Αυστραλίας και κάποιοι στήθηκαν από τις 6 το πρωί, ενώ τα χάμπουργκερ ξεπουλήθηκαν… μισή ώρα πριν ανοίξει!
Τα In-N-Out ιδρύθηκαν το από τον Harry Snyder στην Καλιφόρνια το 1948. Εκεί άνοιξε το πρώτο drive-thru κατάστημα με χειροποίητο χάμπουργκερ. Ήταν η αρχή μιας τεράστιας επιχείρησης που είναι ιδιαίτερα φημισμένη στις ΗΠΑ ενώ τώρα κάνει «άνοιγμα» και στον υπόλοιπο κόσμο.
Τοπ χάμπουργκερ, αυτό με τα δυο ζουμερά μπιφτέκια, φρεσκοκομμένα λαχανικά και λιωμένο τυρί. Για αυτή τη γεύση (που δεν ακούγεται και τόσο ιδιαίτερη) περισσότεροι από 800 άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά για έξη ώρες.
Όλα τα In-N-Out pop-up καταστήματα έχουν ανοίξει με παρόμοια υποδοχή, ενώ δεν υπάρχουν σχέδια ακόμα για μόνιμη παρουσία της αλυσίδας στην Αυστραλία.
Για να τηρηθεί η ουρά οι υπάλληλοι έπαιρναν παραγγελίες έξω από το μαγαζί και οι τυχεροί φορούσαν ένα βραχιολάκι που έγραφε τον αριθμό της παραγγελίας τους. Το κατάστημα μπορεί να παρασκευάσει μόνο 300-500 χειροποίητα μπιφτέκια την ημέρα και όταν φτάσει στο όριο σταματά να δέχεται παραγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου