ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Θα πληρώνατε 700 δολάρια για να αγοράσετε ένα βιβλίο για την Gisele;

 Αυτή πάντως, θα είναι η τιμή του νέου βιβλίου που ετοιμάζει το ακριβοπληρωμένο supermodel, με αφορμή τα 20 χρόνια που έκλεισε, φέτος, στις πασαρέλες. Πού ποντάρει; Μα φυσικά, στις γυμνές φωτογραφίσεις της που θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, από τον εκδοτικό οίκο Taschen.
Γυμνές ή με ρούχα, οι τριακόσιες -στον αριθμό- φωτογραφίες της Βραζιλιάνας καλλονής κάνουν την έκδοση να μοιάζει ακόμα πιο δελεαστική. Δεν πρόκειται όμως μόνο για ένα λεύκωμα. Μέσα από το βιβλίο, η Gisele θα εκφράσει προσωπικές της σκέψεις αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της.
Στην αγορά, αναμένονται να κυκλοφορήσουν μόνο 1.000 αντίτυπα, με σκληρό εξώφυλλο, τα οποία θα φέρουν ιδιόχειρη αφιέρωση της 35χρονης καλλονής. Και αυτή δεν είναι η μοναδική προσωπική πινελιά της Gisele! Το supermodel έχει επιμεληθεί προσωπικά την έκδοση σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Giovanni Bianco, γνωστό από τις συνεργασίες του με ονόματα όπως είναι Madonna και οίκος Versace.
Gisele Bündchen (Foto: Reprodução)Le book: Other images include her with no top on hiding her breasts. She is also seen in a workshop standing in a garbage canGisele Bündchen (Foto: Reprodução)Gisele Bündchen (Foto: Reprodução)Gisele Bündchen (Foto: Reprodução)Gisele Bündchen (Foto: Reprodução)Gisele Bündchen (Foto: Reprodução)Gisele Bündchen  (Foto: Reprodução)Gisele Bündchen (Foto: Reprodução)Gisele Bündchen (Foto: Reprodução)Haute stuff: In one image the wife of Tom Brady pulls down her black bikini to show off her tan linegisele 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου