Η εταιρεία που κατασκευάζει το Σαντόρι, το πιο διάσημο ουίσκι της Ιαπωνίας, αποφάσισε να μελετήσει τις συνέπειες της μηδενικής βαρύτητας στην ωρίμανση του γνωστού ουίσκι.
Η Suntory, με έδρα το Τόκιο, ανακοίνωσε ότι γι' αυτόν τον λόγο θα στείλει έξι δείγματα από το ουίσκι της και από άλλα αλκοολούχα ποτά της στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).
Το Suntory είναι το παλαιότερο οινοποιείο της Ιαπωνίας και η εταιρεία είναι υπεύθυνη για το ουίσκι Yamazaki που ανακυρήχθηκε πέρυσι ως το καλύτερο ουίσκι στον κόσμο.
Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι ανάμεσα στα δείγματα που θα σταλούν στον ISS βρίσκεται ένα single malt 21 ετών και ένα που μόλις απεστάχθη.
Η Suntory, με έδρα το Τόκιο, ανακοίνωσε ότι γι' αυτόν τον λόγο θα στείλει έξι δείγματα από το ουίσκι της και από άλλα αλκοολούχα ποτά της στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).
Το Suntory είναι το παλαιότερο οινοποιείο της Ιαπωνίας και η εταιρεία είναι υπεύθυνη για το ουίσκι Yamazaki που ανακυρήχθηκε πέρυσι ως το καλύτερο ουίσκι στον κόσμο.
Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι ανάμεσα στα δείγματα που θα σταλούν στον ISS βρίσκεται ένα single malt 21 ετών και ένα που μόλις απεστάχθη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου