ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Όταν το πέταγμα γαλακτόπητας γίνεται.... παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Πόλο έλξης για τους λάτρεις του παγκοσμίου πρωταθλήματος πετάγματος… πίτας αποτέλεσε το Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας το Σάββατο.
Ομάδες από όλον τον κόσμο, ακόμα και από τη μακρινή Ιαπωνία, συμετείχαν στον ιδιαίτερο αυτό διαγωνισμό, με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Οι κανόνες είναι πολύ απλοί: οι αντίπαλες ομάδες στέκονται σε απόσταση τριών μέτρων η μία από την άλλη και πετούν πίτες με κρέμα στους «εχθρούς», ενώ όσο πιο κοντά στο πρόσωπο στοχεύσει κανείς, τόσο πιο πολλούς πόντους χαρίζει στην ομάδα του.
Ο διαγωνισμός χρονολογείται από το μακρινό 1967, με την ομάδα από την Ιαπωνία να κάνει την έκπληξη και να αναδεικνύεται φέτος νικήτρια, επικρατώντας απέναντι σε παραδοσιακές... δυνάμεις του τουρνουά, όπως η Γερμανία, η Φινλανδία και ο Καναδάς.
The Fairy Cakes vs Pi. Picture: Matthew Walker


Custard pie throwing championship is as ridiculous as you'd expect Phil Thrower in action for the team In Custard-y. Picture: Matthew Walker The Japanese Team in action. Picture: Matthew WalkerThe Japanese Team are announced as the winners shaking hands with Mike FitzGerald. Picture: Matthew

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου