ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Βενεζουέλα: Ξενοδοχεία ζητούν από τους πελάτες τους να έχουν δκό τους χαρτί τουαλέτας

Η έλλειψη χαρτιού τουαλέτας στη Βενεζουέλα «χτύπησε» και τα ξενοδοχεία, αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες να ζητούν από τους πελάτες τους να έχουν κάνει τα κουμάντα τους...
Ειδικότερα, ξενοδοχεία στην Μέριδα, στα δυτικά της χώρας, δίνουν μάχη για να συγκεντρώσουν ένα απόθεμα βασικών ειδών, όπως χαρτί υγείας και σαπούνι.
«Είναι μία ακραία κατάσταση. Για πάνω από ένα χρόνο δεν έχουμε χαρτί υγείας, σαπούνι, γάλα, καφέ ή ζαχαρη. Έτσι ζητούμε από τους πελάτες να έρχονται προετοιμασμένοι», δήλωσε η Xinia Camacho, ιδιοκτήτρια ενός ξενοδοχείου 20 δωματίων στο εθνικό πάρκο της Σιέρα Νεβάδα.
Ο πρόεδρος της Υπηρεσίας Τουρισμού της Μέριδα, δήλωσε στο Fusion ότι οι ελλείψεις σε προϊόντα έχουν πλήξει τα μικρότερα ξενοδοχεία, κυρίως τις περιόδους των διακοπών
«Πέντε ξενοδοχεία μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με αυτήν την κατάσταση και ζήτησαν από τους πελάτες να φέρουν το δικό τους χαρτί τουαλέτας. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία μπορούν να προμηθεύονται από τη μαύρη αγορά, καθώς μπορούν να αντεπεξέλθουν στις έξι φορές υψηλότερες τιμές σε σχέση με τις κανονικές», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου