ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Κινδυνεύει άμεσα να αποκοπεί από τη νησιωτική Ελλάδα η Θεσσαλονίκη

Το δρομολόγιο της Δευτέρας από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου πιθανότατα ήταν και το τελευταίο, γεγονός που σημαίνει ότι η πόλη κινδυνεύει άμεσα να αποκοπεί από τη νησιωτική Ελλάδα. 
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μυτιλήνη» της ακτοπλοϊκής εταιρίας «NEL Lines» αναχώρησε χτες το βράδυ από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Χίο και το Βαθύ της Σάμου, μεταφέροντας περί τους 500 επιβάτες.
Το επόμενο δρομολόγιο της εταιρίας, που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, από το λιμάνι της Καβάλας, θα μείνει ανεκτέλεστο, με αφορμή την πρόσφατη καταγγελία της σύμβασης στην οποία προχώρησε η «NEL Lines», την περασμένη Παρασκευή, προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, και τη δήλωση επίσχεσης υπηρεσιών που αφορά τις γραμμές της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία της η ακτοπλοϊκή εταιρία αναφέρει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους και δεν αποδίδουν τα οφειλόμενα μισθώματα από τις επιδοτήσεις, καθώς και τα οφειλόμενα ποσά από τις υποχρεωτικές εκπτώσεις στους ναύλους κοινωνικής πολιτικής (πολύτεκνοι, στρατιωτικοί κ.ά.).
agelioforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου