ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014



Port of Spain, η πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Τρινιδάδ και Τομπάγκο και  μια κορυφαία πόλη στην περιοχή της Καραϊβικής.

Monte Carlo - Πριγκηπάτο του Μονακό.

Cuevas del Drach, τέσσερις μεγάλες σπηλιές στο νησί της Μαγιόρκα, Βαλεαρίδες Νήσοι, Ισπανία.

Burg Eltz,  μεσαιωνικό κάστρο  στους λόφους πάνω από τον ποταμό Moselle μεταξύ Koblenz και Trier, Γερμανία.

Πόλη του Παναμά, πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Δημοκρατίας του Παναμά. Βρίσκεται στην είσοδο του Ειρηνικού της Διώρυγας του Παναμά, στην επαρχία με το ίδιο όνομα. Ο τουρισμός είναι μία από τις πιο σημαντικές οικονομικές δραστηριότητες όσον αφορά την παραγωγή εσόδων.
Το ποσοστό πληρότητας των ξενοδοχείων είναι πάντα υψηλό, έχοντας φτάσει το δεύτερο υψηλότερο για οποιαδήποτε πόλη εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών το 2008.

Στοκχόλμη, πρωτεύουσα και  μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, αποτελεί την πιο πυκνοκατοικημένη αστική περιοχή στη Σκανδιναβία.

Eilat, η νοτιότερη πόλη του Ισραήλ, ένα πολυσύχναστο λιμάνι, καθώς και ένα δημοφιλές θέρετρο, το οποίο βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Ερυθράς Θάλασσας, στον κόλπο της Άκαμπα. Παραλίες,  νυχτερινή ζωή και τα τοπία της ερήμου,  την καθιστούν δημοφιλή προορισμό για τον εγχώριο και διεθνή τουρισμό.

Ναυάγιο, ένας απομονωμένος αμμώδης όρμος, προσβάσιμος μόνο με βάρκες, στη Ζάκυνθο και μία από τις πιο διάσημες παραλίες στην Ελλάδα. Είναι αξιοσημείωτο, για το ναυάγιο του φερόμενου ως λαθρεμπορικού πλοίου 'Παναγιώτης".

Annecy, μια κοινότητα στην Haute-Savoie στην περιοχή Ροδανού-Άλπεων στη νοτιο-ανατολική Γαλλία. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο της λίμνης Annecy (Lac d'Annecy), 35 χιλιόμετρα νότια της Γενεύης. Η Annecy είναι η πρωτεύουσα του τμήματος της Haute-Savoie.

Piazza San Pietro - Πόλη του Βατικανού.

Moulay Idriss, πόλη στο βόρειο Μαρόκο, έχει το όνομα του μουλά Idris Ι, ιδρυτή της δυναστείας Idrisid. Ο τάφος του βρίσκεται στο Moulay Idriss και είναι τόπος προσκυνήματος για τους μουσουλμάνους.

Sir Seewoosagur Ramgoolam, Βοτανικός Κήπος, δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο κοντά στο Port Louis, Μαυρίκιος, και ο παλαιότερος βοτανικό κήπος στο νότιο ημισφαίριο. Ο κήπος είναι διάσημος για τα γιγάντια νούφαρα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου