ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ο καιρός περνάει και το τοπίο παραμένει θολό στον Άρη

Θολό παραμένει το τοπίο στον Άρη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού κανένα θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των προπονήσεων της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχουν την επόμενη χρονιά οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι παράλληλα καλούνται να κλείσουν όλα τα «ανοικτά» μέτωπα που αναζητούν άμεσα λύση.
Η διοίκηση του κ. Στεφανίδη δεν έχει ενημερώσει κανέναν για το τι μέλλει γενέσθαι, ύστερα από την ολοκλήρωση των προπονήσεων και είναι λίγοι οι παίκτες που θα συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά.
Μέχρι στιγμής παρελθόν για την ομάδα αποτελούν οι Αγάνθο – Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος (που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό), αλλά και ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά της «κίτρινης» ΠΑΕ.
Υπάρχουν, όμως, και άλλοι παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ και είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες τις καριέρες τους.
Πρώτα εκείνοι που λήγουν τα συμβόλαιά τους σε λίγες μέρες, όπως οι Αγγελούδης, Μαργαρίτης και Ψυχογιός. Για όλους εκκρεμούν οικονομικές οφειλές τόσο από την περσινή όσο και από τη φετινή περίοδο.
Ο καιρός περνάει, όμως στον Άρη δεν φαίνεται να υπάρχει βιώσιμη λύση στον ορίζοντα και η υπομονή των ποδοσφαιριστών σιγά-σιγά εξαντλείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου