ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ελίνα Χατζηχρόνογλου, από τις σπουδές στη Σύρο, στα μεγαλύτερα «σαλόνια» οίκων μόδας.

Από τις σπουδές στα έδρανα του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στη Σύρο, στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου και αργότερα, στα μεγαλύτερα «σαλόνια» οίκων μόδας. Και από την Αθήνα και το Λονδίνο, στο Άμστερνταμ. Το ταξίδι της επιτυχίας μακρύ. Και ο δρόμος για την κορυφή της αρχιτεκτονικής σχεδίου, ανηφορικός και πολλά υποσχόμενος.
Αν και πλέον ζει μακριά από τη χώρα που μεγάλωσε – που όπως η ίδια δηλώνει τής λείπει περισσότερο από όσο φανταζόταν – η Ελίνα Χατζηχρόνογλου αποτελεί το φιλόδοξο παράδειγμα του νέου που αντιμετώπισε την «ελληνική κρίση επαγγελματικών ευκαιριών» περισσότερο ως πρόκληση, παρά ως αιτία για μοιρολατρία και επανάπαυση.
Όταν είδε τα σκούρα, δεν έχασε χρόνο, στρίμωξε τα όνειρά της σε μία βαλίτσα στα 22 της, έφυγε για το γειτονικό Μιλάνο – προκειμένου να ολοκληρώσει τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών της – και σύντομα, με τη βοήθεια της τύχης, τη στήριξη της οικογένειάς της και το προσωπικό της πείσμα, κατάφερε να αναδειχθεί στο κορίτσι της βιτρίνας του Salvatore Ferragamo και του Calvin Klein.
Untitled+4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου