ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Κάνε κάτι δραστικό, κόψε το πλαστικό» στη Θεσσαλονίκη


Οικολογική καμπάνια κατά της χρήσης πλαστικής σακούλας με τίτλο «Κάνε κάτι δραστικό, κόψε το πλαστικό» διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Η εκστρατεία ενημέρωσης   έχει ξεκινήσει ήδη και θα κορυφωθεί στις 5 Ιουνίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και ημέρα έναρξης της 4ης γιορτής περιβάλλοντος του Greenparty Θεσσαλονίκης. 
Kampania-Kata-Plastiki-Sakoula.JPG Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας θα διατεθούν δωρεάν πάνινες τσάντες καθημερινής χρήσης οι οποίες θα φέρουν το σύνθημα και το λογότυπο που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη δράση αυτή. Στόχος της δράσης είναι η προώθηση της χρήσης της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας, αντί της πλαστικής σακούλας, σε καθημερινή βάση. Όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας, “πρόκειται για μία ακόμη ενέργεια που εκπληρώνει το κεντρικό σύνθημα του Green Party: «Ζω οικολογικά, καθημερινά». Ούτως ή άλλως, αυτός είναι και ο στόχος που τέθηκε εξαρχής, δηλαδή η εκπαίδευση των πολιτών σε μια καθημερινή συμπεριφορά φιλική προς το αστικό περιβάλλον”.
Πηγή: radio1d.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου