ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Γεύμα για του Αγ. Βαλεντίνου αξίας 73.584 ευρώ...για όσους αγαπούν αληθινά!

Ο βραβευμένος σε αστέρι Michellin σεφ Adam Simmonds παρουσιάζει το πιο ακριβό μενού όλου του κόσμου για τους «Βαλεντίνους», των οποίων το στομάχι μπορεί να «αντέξει» τον αστρονομικό λογαριασμό που το συνοδεύει.
Σύμφωνα με την Daily Mail, το μενού αποτελείται από οκτώ πιάτα και στοιχίζει… 73.584 ευρώ!
Θα γευτείτε λευκό χαβιάρι αξίας 3.600 ευρώ και οστρακοειδή αξίας 7.237 ευρώ (με τα μαργαριτάρια τους!), συνοδευμένα με φύλλα χρυσού (2.400 ευρώ) και τρούφα (1.200 ευρώ), φουα γκρα, καπνιστό χέλι και ριζότο με καραβίδες, σαφράν και φύλλα από ασήμι.
Ένα από τα πιάτα αποτελείται από ερυθρό τόνο, είδος που απειλείται με εξαφάνιση, ο πληθυσμός των οποίων σύμφωνα με περιβαλλοντικές οργανώσεις κινδυνεύει όπως εκείνος των πάντα ή των λευκών ρινόκερων.
Φυσικά, τα πιάτα περιλαμβάνουν κι άλλα υλικά, τα περισσότερα από τα οποία έχουν αφροδισιακές ιδιότητες και σε συνδυασμό με την προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών, υπόσχονται η νύχτα να σας μείνει… αξέχαστη!
Η συνολική αξία των κρασιών αγγίζει τα 37.000 ευρώ, ενώ σε αυτά περιλαμβάνονται τα La Romanee-Conti και Salon Blanc de Blancs του 1976.
Το… λιτό αυτό μενού «κλείνει» φυσικά με γλυκό, που δεν είναι άλλο από βανίλια και καπνιστή σοκολάτα με παγωτό kopi luwak.
Chef Adam Simmonds σχεδίασε το μενού οκτώ πιάτων, που περιλαμβάνει ALMUS λευκό χαβιάρι αξίας £ 3.000, Νότια Θάλασσα μαργαριτάρια με κόστος £ 6.000, £ 2.000 αξίας φύλλα χρυσού και τρούφες κοστίζει £ 1.000Adam Simmonds - Most Romantic Valentines Dinner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου