ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

14 τόνοι τσιγάρα στη θάλασσα


Αποκλεισμένη από την Αστυνομία βρίσκεται ακτή στο Ντέβον της Βρετανίας όπου η θάλασσα ξέβρασε ένα κοντέινερ με 14 τόνους τσιγάρα. Συνολικά 516 κοντέινερ έπεσαν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια θαλασσοταραχής στον Βισκαϊκό Κόλπο στις 14 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι αρχές περιμένουν την «άφιξη» και άλλων κοντέινερ και έχουν πάρει τα μέτρα τους για να προστατεύσουν τα φορτία, προειδοποιώντας όσους θελήσουν να πάρουν κάτι «να μην μπουν στον κόπο».
Container at Seaton
Το κοντέινερ με τα τσιγάρα προερχόταν από τη Δανία. Οι αρμόδιες βρετανικές αρχές έχουν οργανώσει επιχείρηση «διάσωσης» του φορτίου αλλά η παλίρροια τους εμποδίζει να επέμβουν, μέχρι στιγμής και έτσι τα τσιγάρα παραμένουν στην ακτή.
«Το γεγονός μας αναφέρθηκε από πολίτη και οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα κινδυνεύσει για να πάρει κάτι. Το περιεχόμενο ανήκει στον ιδιοκτήτη του κοντέινερ και στη συνέχεια στην αρμόδια αρχή και όποιος πάρει οτιδήποτε – ακόμη και ένα πακέτο – θα διωχθεί για κλοπή» ανέφερε εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου