ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο πάρκο ετοιμάζει η ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο οποίο οι καμήλες των τριών Μάγων αντικαθίστανται από... ελέφαντες, τα διαδραστικά ακροβατικά κόβουν την ανάσα και ο Καραγκιόζης «ντύνεται» στο πνεύμα των ημερών, πρόκειται να στήσει η ΔΕΘ-HELEXPO, εντός του εκθεσιακού της κέντρου.
Παράλληλα, ένα φαντασμαγορικό σόου φωτός θα φωτίζει τις διαδρομές του τρένου του Αϊ-Βασίλη, ενώ ξωτικά θα κάνουν τις βόλτες τους ανάμεσα στα περίπτερα της ΔΕΘ, στα οποία θα λειτουργήσουν -πέραν όλων των άλλων- και δύο παγοδρόμια. Το ιδιαίτερο αυτό «χωριό» αναμένεται να ανοίξει στο κοινό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.
Το πάρκο θα αναπτύσσεται σε τρία περίπτερα της ΔΕΘ-HELEXPO, συνολικού εμβαδού άνω των 12.000 τ.μ., αλλά και στους υπαίθριους χώρους της. Στόχος είναι οι επισκέπτες να διασκεδάσουν με την καρδιά τους, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
Στο σκηνικό αυτό, στα περίπτερα 14 και 15 θα βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες δράσεις για τις μικρότερες ηλικίες, όπως δημιουργικά εργαστήρια βασισμένα σε έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες, παραστάσεις παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου Καραγκιόζη και διαδραστικά ακροβατικά -με ...σκηνή την οροφή του περιπτέρου 15- στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν, τρόπον τινά, και οι επισκέπτες. Επίσης, για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα φαντασμαγορικό σόου φωτός (light show).
Στο περίπτερο 13 θα λειτουργήσουν δύο παγοδρόμια, ένα για έμπειρους παγοδρόμους και ένα για αρχάριους, ενώ θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες διασκέδασης, όπως για παράδειγμα συγκρουόμενα αυτοκίνητα.
Με ένα ενιαίο εισιτήριο 6 ευρώ, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα παιχνίδια και τις δράσεις για όση ώρα θέλουν.
 Μάλιστα, για όσους επισκέπτες δεν υπερβαίνουν σε ύψος το ...1 μέτρο (ένα ξωτικό θα μετράει το ύψος τους στην πύλη), η είσοδος θα είναι δωρεάν. Παράλληλα, με την επίδειξη του εισιτηρίου, θα διατίθεται στους επισκέπτες και δωρεάν πάρκινγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου