ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ-ΔΟΞΑ 1-1 & ΑΡΗΣ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2-1! τι συμβαίνει, κάτι δεν πάει καλά, το αντιλαμβάνεστε κύριοι!


-Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Δόξα Δράμας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Άγγελος Βέρτζος άνοιξε το σκορ στο 24΄ κάνοντας το 0-1 για την Δόξα, με τον Κώστα Καπετάνο να ισοφάρισε στο 88΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες κυρίως με τους Ρικάρντο και Καρίμ Σολτάνι.

-Η νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Football League Αναγέννηση Επανομής κέρδισε τον Άρη με 2-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Άρης προηγήθηκε με την προβολή του Τσέζαρεκ στο 64' ωστόσο η απόδοση των ποδοσφαιριστών του στην συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα η Αναγέννηση Επανομής να έφθασε στην νίκη.
Αρχικά ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη στο 69΄ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1 με το βολέ του Δινόπαππα στο 83' μέσα από την μικρή περιοχή του Άρη.
Ο Σάκης Τσιώλης, σχολίασε: "Τα δύο αυτά φιλικά έδειξαν ότι θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και συμπεριφορά γιατί είμαστε Άρης. Θα πρέπει να μπούνε κανόνες και να τηρούνται και στην ομάδα αλλά και στην προσωπική ζωή. Και δεύτερον το τι γίνεται και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας.

Θα έλεγα όμως πως πάμε προς το πλην και το είπα και στα παιδιά ότι τζάμπα ταλαιπωρηθήκαμε και ταλαιπωρήσαμε και τον κόσμο μας γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Η ομάδα θα πρέπει να λειτουργήσει και όφειλαν να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους και θα μας απασχολήσει αύριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου