ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Παντρεύτηκε η Kate Moss!

So happy: The bride has never looked happier as she smiles for the camerasΤο διάσημο μοντέλο Kate Moss και ο αστέρας της ροκ Jamie Hince ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Βρετανία, μετά από σχέση τεσσάρων ετών.
Η Kate Moss παντρεύτηκε και προς μεγάλη ευχαρίστηση την είδαμε να εμφανίζεται με πολύ φυσικό μακιγιάζ και σχεδόν «καθημερινά» μαλλιά, σύμφωνα με την Daily Mail.
Την έχουμε δει σε όλη την πορεία να εμφανίζεται με περίεργα και βαριά, αλλά σινεμά υπέροχα μακιγιάζ, με πολύ στημένα χτενίσματα ή πολύ περιποιημένα λυτά μαλλιά. Όλα αυτά, όμως, η Kate τα άφησε για τις επαγγελματικές της εμφανίσεις και διάλεξε στην πιο προσωπική της στιγμή, τον γάμο της, να είναι φυσική και απλή.
Η επιδερμίδα της άφηνε να φανούν οι ατέλειες της ηλικίας της, όπως και οι φακίδες της. Τα μήλα της ήταν ροδαλά ενώ τα μάτια της χαμογελούσαν μεν αλλά χωρίς το χαρακτηριστικό αγαπημένο της cat eye. To μακιγιάζ της το επιμελήθηκε η make-up artist Charlotte Tilbury, η οπαία συνεργάστηκε με τον Tom Ford για τη δημιουργία της καινούργιας του σειράς make up.
Όσο για τα μαλλιά της, ήταν απλά, λυτά με φράντζες χωρίς υπερβολές και τα στόλιζε το πέπλο της στην κορυφή. Το χτένισμα της το επιμελήθηκε ο Sam McKnight.
Το τριήμερο πάρτι  του γάμου κόστισε £500,000
Now it's time to party: Photographer Mario Testino looks on as the bride heads into the Rolls Royce to return to the receptionVintage bride: The first look at Kate Moss as she arrives at St Peter's parish church for her weddingRock 'n' roll wedding: Moss giggles as Hince and the bridesmaids pull their rock poses for the camerasPresenting Mr and Mrs Rock 'N' Roll: The couple strides into the village after marrying in a Church of England ceremonyGetting ready: It was all happening as organisers set up for the event with marquees galore

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου