ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οι σέξι καμπύλες της προκάλεσαν σκάνδαλο μεγατόνων !

Το όνομά της έγινε γνωστό εν μία νυκτί σε όλο τον κόσμο όταν αποκαλύφτηκε ότι ως ανήλικο call girl είχε κοιμηθεί με τον Φρανκ Ριμπερί. Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη της ερωτικής περιπέτειας της Ζαχίας Ντεχάρ με τον άσο της Μπάγερν, που παραλίγο να σημάνει το τέλος της καριέρας του στα γήπεδα, το 19χρονο πλέον κορίτσι από το Μαρόκο φιλοδοξεί να κάνει καριέρα μοντέλου.
Οι σέξι φωτογραφίες του με εσώρουχα, που κυκλοφόρησαν στην ισπανική έκδοση του περιοδικού «V» ελπίζει ότι θα της δώσουν το έναυσμα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η 19χρονη μαροκινή καλλονή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μιλάει για τη σωστή στρατηγική φλερτ που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα,προκειμένου να κατακτήσει τον άνδρα που την ενδιαφέρει. «Πρέπει να δίνει στον άνδρα την ευκαιρία να την τυλίξει στα δίχτυα του», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match», ήταν το δώρο του Ριμπερί για τα 26α γενέθλιά του.
Στις 7 Απριλίου, η Ζαχία Ντεχάρ ταξίδεψε από το Παρίσι στο Μοναχό με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον διεθνή ποδοσφαιριστή, προκειμένου να γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά του. Αφού του χάρισε μία αξέχαστη νύχτα σε ξενοδοχείο της πόλης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Ντεχάρ πήρε την αμοιβή της κι έφυγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου