ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Λεωφορείο με 14 φουτουριστικές κουκέτες και υπηρεσία αφύπνισης

Το ταξίδι με το λεωφορείο αργά το βράδυ πρόκειται να γίνει μια μοναδική εμπειρία χάρη στο snoozeliner, που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι Βρετανοί από τη νέα χρονιά.
Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν βραδινά δρομολόγια, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εξαιρετικά πολυτελές λεωφορείο εξοπλισμένο με κρεβάτια και άνετα στρώματα με memory foam όπως και άλλες ανέσεις φτάνοντας ξεκούραστοι στον προορισμό τους.
Η καινοτόμα αυτή ιδέα πρόκειται να εφαρμοστεί σε οκτώ δρομολόγια ανάμεσα σε τέσσερις πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου: το Λονδίνο, το Λιντς, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ.
Simba_Snoozeliner-interiorΚάθε λεωφορείο θα περιλαμβάνει 14 φουτουριστικές κουκέτες και υπηρεσία αφύπνισης για τους… υπναράδες.
Η ιδέα για αυτού του είδους τα λεωφορεία έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες, ενώ οι αρχιτέκτονες Andersson-Wood με έδρα το Surrey εργάζονται για το σχεδιασμό τους.
Η Simba, η εταιρία που έχει αναλάβει την υλοποίηση αυτού του πρότζεκτ, σχεδιάζει να τοποθετήσει φορτιστές USB και Wi-Fi σε κάθε λεωφορείο, καθώς και ένα σύστημα αποθήκευσης πολύτιμων αντικειμένων.Perierga.gr-Λεωφορεία θα μεταμορφωθούν σε κινούμενα πολυτελή ξενοδοχείαPerierga.gr-Λεωφορεία θα μεταμορφωθούν σε κινούμενα πολυτελή ξενοδοχείαPerierga.gr-Λεωφορεία θα μεταμορφωθούν σε κινούμενα πολυτελή ξενοδοχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου