ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Τα fidget spinners είναι παντού σήμερα!

Οι εταιρίες που κατασκευάζουν τις σβούρες αυτές υποστηρίζουν ότι συμβάλλουν στην καταπολέμηση του άγχους και ότι μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά με διάσπαση προσοχής.
Μπορείτε να τα αγοράσετε ακόμα και σε περίπτερο και έχουν κάνει μικρούς και μεγάλους σχεδόν εμμονικούς με αυτά!
Κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ το ένα αλλά ειδικοί του χώρου της παιχνιδοβιομηχανίας μιλούν για μια «τρέλα» χωρίς προηγούμενο, με τζίρο που αναμένεται να αγγίξει το μισό δισ. δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο! Η νέα μόδα στο χώρο του παιχνιδιού, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο και, όπως ήταν άλλωστε και αναμενόμενο, έφτασε και στην Ελλάδα.
Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή συσκευή, πιο μικρή και από την παλάμη μας, η οποία αποτελείται από δύο μέρη. Μία κεντρική βάση, την οποία κρατάς με τον δείκτη και τον αντίχειρά σου και έναν περιστρεφόμενο έλικα που γυρίζει πολύ γρήγορα, την στιγμή που πατάς το κουμπί της βάσης. Βέβαια αυτό που κάνει ξεχωριστά τα fidget spinners, είναι τα σχέδιά τους, αφού υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα.
Μερικά σχολεία του εξωτερικού, λόγω της εθιστικής του φύσης, έχουν απαγορέψει την χρήση τους, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα βιντέακια στο You Tube, δείχνοντας διάφορα κόλπα και μοντέλα.
Αποτέλεσμα εικόνας για fidget spinners gifΑποτέλεσμα εικόνας για fidget spinners gifΑποτέλεσμα εικόνας για fidget spinners gifΣχετική εικόναΣχετική εικόναΣχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για fidget spinners gifΑποτέλεσμα εικόνας για fidget spinners gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου