ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Η Μέρκελ είναι η πιο επικίνδυνη Γερμανίδα ηγέτις μετά τον Χίτλερ»

Μέρκελ η πιο επικίνδυνη Γερμανίδα ηγέτις μετά το ΧίτλερΤο πρακτορείο Ρόιτερ κάνει αναφορά στο εξώφυλλο του περιοδικού New Statesman που πριν λίγες ημέρες φιλοξενούσε μονταρισμένη φωτογραφία της Μέρκελ που την απεικόνιζε ως Εξολοθρευτή με ρομποτικό μάτι και δερμάτινο σακάκι και έφερε τίτλο «η πιο επικίνδυνη ηγέτης στην Ευρώπη».

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά το περιοδικό η καγκελάριος δείχνει να έχει μανία με την λιτότητα κι εκτιμούσε ότι θα καταστρέψει την Ευρώπη, ενώ ο Μεχντί Χάσαν, μέλος της εκδοτικής ομάδας του περιοδικού, την αποκάλεσε μεγαλύτερο κίνδυνο για την παγκόσμια τάξη κι ευημερία από τον Ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ουν.

«Η Μέρκελ είναι η πιο επικίνδυνη Γερμανίδα ηγέτις μετά τον Χίτλερ υποστήριξε ο Χάσαν, προσθέτοντας πως υπό την ηγεσία της η χώρα της οδηγήθηκε στην απομόνωση, έγινε αντιπαθής και επίφοβη σε ισόποσες δόσεις. Κι αν οι Βρετανοί έχουν παράδοση στο να αστειεύονται εις βάρος των Γερμανών, οι τόνοι έχουν ανέβει σε υπερβολικό βαθμό», γράφει το Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου