Δημιουργήθηκε από τον ζαχαροπλάστη Jean-Philippe και αποτελεί το δίχως άλλο ένα οπτικό και αρωματικό αριστούργημα. Σε αυτό ρέουν πάνω από 950 κιλά μαύρης, λευκής και σοκολάτας γάλακτος μέσα από σωλήνες για 24 ώρες τη μέρα.
Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί συνεχώς για πάνω από έναν χρόνο χωρίς να χρειάζεται αλλαγή, προσθήκη ή αντικατάσταση σοκολάτας, αφού, δεδομένου ότι η σοκολάτα δεν περιέχει νερό, δεν υπάρχει εξάτμιση.
Η ροή γίνεται επάνω σε γυάλινες βάσεις, επιτρέποντας στον καθένα να δει στο εσωτερικό του αλλά και να απολαύσει την υπέροχη μυρωδιά που αναδίνεται. Το μόνο παράπονο είναι ότι πρόκειται για μια… συνάντηση αυστηρά για τα μάτια και τη μύτη, χωρίς να επιτρέπεται η δοκιμή!
Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί συνεχώς για πάνω από έναν χρόνο χωρίς να χρειάζεται αλλαγή, προσθήκη ή αντικατάσταση σοκολάτας, αφού, δεδομένου ότι η σοκολάτα δεν περιέχει νερό, δεν υπάρχει εξάτμιση.
Η ροή γίνεται επάνω σε γυάλινες βάσεις, επιτρέποντας στον καθένα να δει στο εσωτερικό του αλλά και να απολαύσει την υπέροχη μυρωδιά που αναδίνεται. Το μόνο παράπονο είναι ότι πρόκειται για μια… συνάντηση αυστηρά για τα μάτια και τη μύτη, χωρίς να επιτρέπεται η δοκιμή!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου