ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Συνταξιούχος έκλεισε μία ολόκληρη παμπ για τα Χριστούγεννα για μοναχικούς ξένους


Μία Βρετανίδα συνταξιούχος έκανε κράτηση σε κάθε τραπέζι μιας παμπ, στο Ντέβον, πληρώνοντας περίπου 1.000 λίρες (1.265 ευρώ) ώστε κάθε μοναχικός ξένος της περιοχής να μπορέσει να απολαύσει λίγη γαλοπούλα και κρασί την ημέρα των Χριστουγέννων.
Η 86χρονη χήρα, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, διοργάνωσε ένα γεύμα για εκείνη και άλλους 50 αγνώστους, ώστε όλοι να έχουν παρέα εκείνη την ημέρα.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, πέρασε τις γιορτές των τελευταίων χρόνων μόνη της, καθώς αδυνατεί να ταξιδέψει, ενώ δεν έχει κοντινούς συγγενείς στην περιοχή.

Φέτος ήταν αποφασισμένη να γιορτάσει με παρέα και γι’ αυτό έκλεισε μία ολόκληρη παμπ που μπορεί να φιλοξενήσει 50 άτομα, απευθύνοντας παράλληλα ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θα περνούσαν μόνοι τους τα Χριστούγεννα.
«Συνήθως στέλνω χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αυτές τις μέρες, ωστόσο φέτος σκέφτηκα να κάνω κάτι διαφορετικό, στον τόπο που μένω», δήλωσε η 86χρονη απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
«Κανείς δεν γνωρίζει ποια είμαι, αλλά θα το ανακαλύψουν κάποια στιγμή. Ούτε κι εγώ έχω ιδέα ποιος θα έρθει στο γεύμα και γιατί. Ίσως συναντήσω οικεία πρόσωπα, φτάνοντας στην παμπ», πρόσθεσε η ηλικιωμένη, η οποία ήταν καθηγήτρια γαλλικών και ιταλικών.
Η μαζική κράτηση έγινε στην παμπ «Lamb and Flag», στο Ότερι Σεντ Μαίρη του Ντέβον, ενώ η 86χρονη πρόσθεσε ότι θα είναι εκεί, αν και φέτος κάποιοι φίλοι την προσκάλεσαν στο σπίτι τους, την ημέρα των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου