ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Μοντέλο της χρονιάς η Karlie Kloss

dranilj1:

*****
Μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση έκανε αυτές τις μέρες ο άγγελος της Victoria's Secret Karlie Kloss, η οποία παραβρέθηκε στη δεξίωση του γνωστού αμερικανικού εβδομαδιαίου περιοδικού “People” που έγινε στο γνωστό ξενοδοχείο Hilton, στο Beverly Hills, του Λος Αντζελες και έφυγε με το βραβείο του καλύτερου μοντέλου της χρονιάς. Η 22χρονη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο ελαστικό μπούστο, μια μαύρη υπέροχη και αρκετά see-through μίντι φούστα και μαύρα ψηλοτάκουνα, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.





Στην ίδια εκδήλωση παρούσα ήταν και η 22χρονη πληθωρική Kate Upton, η οποία έφυγε με το βραβείο της πιο σέξι γυναίκας της βραδιάς. Η τελετή διήρκησε δυο ώρες και παρουσιαστής ήταν ο σύζυγος της Mariah Carey, Nick Cannon.



Η πανύψηλη (είναι 1.85) καλλονή από το Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών Kloss είναι σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό μόδας «Vogue» ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο.



Πρόσωπο πολλών γνωστών εταιρειών όπως Louis Vuitton, Donna Karan, Lacoste και Lanvin, η Karlie έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως θεωρείται σήμερα κορυφαία στον χώρο της και ότι προερχόμενη από μια μικρή πόλη στο Μιζούρι των ΗΠΑ, δεν φανταζόταν ποτέ ότι κάποτε θα ταξίδευε σε όλο τον κόσμο.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου