ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Κατάφεραν να γίνουν εκατομμυριούχοι πριν ενηλικιωθούν!

Κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν μετά από πολλή σκληρή δουλειά να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται και να «μεταφράζονται» σε χρήματα.
Άλλοι δε χρειάζεται να κοπιάσουν και τόσο, καθώς η τύχη τους ευνοεί και με το παραπάνω, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που βγάζουν τα πρώτα τους εκατομμύρια πριν καν ενηλικιωθούν.
Φυσικά, δεν τα αναφέρουμε όλα αυτά για να σας αποκαρδιώσουμε –αν θεωρείτε ότι δεν έχετε καταφέρει όσα ονειρευόσασταν μέχρι τώρα στη ζωή σας- αλλά αντίθετα, για να σας υπενθυμίσουμε ότι… ποτέ δεν είναι αργά!
Δείτε παρακάτω οκτώ ανθρώπους, που έγιναν εκατομμυριούχοι προτού κλείσουν τις δύο πρώτες δεκαετίες της ζωής τους!
1. Sean Belnick



Στην ηλικία των 16 ετών και με ένα κεφάλαιο 600 δολαρίων, ο Belnik ξεκίνησε ένα e-tail shop, ξεκινώντας αρχικά με μικρά αντικείμενα, όπως κάρτες. Στη συνέχεια επεκτάθηκε στα έπιπλα και ίδρυσε το BizChair.com. Η επιχειρηματική του κίνηση αποδείχτηκε πολύ επιτυχής, καθώς μέχρι να γίνει 20 χρονών η αξία του είχε ήδη φτάσει τα 24 εκατ. δολάρια.










2. Adam Horwitz



Όταν ήταν 15 ετών ο Horowitz προκάλεσε τον εαυτό του… θέτοντας ως στόχο να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο μέχρι τα 21α του γενέθλια. Δημιούργησε το Mobile Monopoly, έναν οδηγό για την εκμάθηση του mobile marketing και φυσικά, κατάφερε να πετύχει το στόχο του!










3. David και Catherine Cook



Η Catherine και ο David Cook δούλευαν την ιδέα του MyYearbook μέχρι τις 3 τα ξημερώματα τις ημέρες που είχαν σχολείο. Τα δύο αδέρφια έγιναν πολύ πλούσια χάρη στην κοινωνική πλατφόρμα τους. Ο άλλος τους αδερφός επένδυσε 250.000 δολάρια στην ιδέα τους, ενώ σήμερα η ιστοσελίδα τους αξίζει περίπου 100 εκατ. δολάρια.


4. Captain Sparklez



Ο νεαρός προγραμματιστής ξεκίνησε την καριέρα του ανεβάζοντας βιντεάκια YouTube, στη συνέχεια προχώρησε στη δημιουργία ενός καναλιού προσφέροντας λεπτομερείς οδηγίες για gaming και σήμερα αξίζει πάνω από 8 εκατ. δολάρια.






5. Michael Dunlop



Παράτησε το σχολείο επειδή είχε δυσλεξία και οι δάσκαλοι του έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρει. Ίδρυσε το Incomediary.com και είδε τα εισοδήματά του να εκτοξεύονται στα ύψη.










6. Andrew Fashion



Φυσικά, δεν έχουν όλες οι ιστορίες των «ανήλικων εκατομμυριούχων» ευχάριστο τέλος. Αυτή ήταν η περίπτωση του νεαρού σχεδιαστή ιστοσελίδων Andrew Fashion, ο οποίος «άξιζε» πάνω από 2 εκατ. πριν κλείσει τα 20 του χρόνια, όμως… τα «έφαγε» όλα στο τζόγο και στις γυναίκες δύο χρόνια μετά.







7. John Magennis



Ξεκίνησε μια επιχείρηση web design στα 14 και είναι εντελώς αυτοδίδακτος. Ξεκίνησε χρεώνοντας 15 δολάρια για κάθε ιστοσελίδα και σήμερα δεν παίρνει κάτω από 30.000 δολάρια. Έβγαλε το πρώτο του εκατομμύριο στα 16α γενέθλιά του.







8. Robert Nay



Αυτοδίδακτος προγραμματιστής, ο Nay ήταν μόλις 14 όταν δημιούργησε το διάσημο παιχνίδι Bubble Ball. Το διέθεσε δωρεάν μέσω της Apple και μέσα σε δύο εβδομάδες το είχαν κατεβάσει πάνω από 1 εκατ. άνθρωποι. Ο ίδιος μέσα σε εκείνο το διάστημα έβγαλε 2 εκατ. δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου