ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η βροχή διέκοψε απότομα τη συναυλία - διαμαρτυρία που οργάνωσαν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥΣυναυλία - διαμαρτυρία με τον Μανώλη Μητσιά, η οποία ωστόσο διεκόπη λόγω της καταρρακτώδους βροχής, οργάνωσαν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και επιστημονικά σωματεία στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Δράσης των Συνδικάτων.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, οι δικηγορικοί σύλλογοι, Λειβαδιάς, Καλαμάτας, Πειραιά και Χαλκίδας, ο δικηγορικός σύλλογος Αθηνών, γιατροί και καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης.

«Είμαστε εδώ για να εκδηλώσουμε την αντίθεσή μας σε εξωθεσμικές παρεμβάσεις αναρμόδιων παραγόντων, που ακυρώνουν το ελληνικό Σύνταγμα και τη νομοθεσία και προσπαθούν να επιβάλουν εξωθεσμικές λύσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων, και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννης Αδαμόπουλος.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με αποφασιστικότητα καθώς τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα και χειρότερα και όσο οι κυβερνώντες δεν κατανοούν ότι οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία σε απόγνωση», τόνισε από την πλευρά του, ο Γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ Στάθης Ανέστης.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 6.30 με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζηδάκη, αλλά διακόπηκε λίγο αργότερα εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής.

Παράλληλα με την εκδήλωση στο Σύνταγμα 100 περίπου μοτοσικλετιστές εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους του κέντρου ενώ μικροεπεισόδια μεταξύ ομάδας νεαρών και της Αστυνομίας έγιναν στην οδό Σόλωνος στη συμβολή με την οδό Ναυαρίνου.

Νωρίτερα το μεσημέρι συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ επέδωσαν στον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά των πολιτικών που επιβάλλει η τρόικα στη χώρα μας, ενώ πραγματοποιήθηκε και στάση εργασίας από τις 12 - 3 μ.μ.

Η λεωφόρος Αμαλίας και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας που ήταν κλειστές δόθηκαν στην κυκλοφορία ενώ άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα, στο Μοναστηράκι και στο Πανεπιστήμιο που είχαν κλείσει από τις 4 μ.μ. με εντολή της αστυνομίας.
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου