ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αρης(Καστίγιο)-Λεβαδειακός 2-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέρι Καστίγιο, ο Αρης, αν και έχανε από το 5' με 0-1, πέτυχε την ανατροπή και επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Σε μονόλογο της ομάδας του Μασάδο εξελίχθηκε η αναμέτρηση, με τον Καστίγιο να δίνει τελικά την νίκη στους γηπεδούχους, με γκολ στο 89'. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός είχε τον Κυριακίδη σε μεγάλη μέρα, αλλά παράλληλα και πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, τα οποία δεν του επέτρεψαν να φύγει με κάτι καλό από την Θεσσαλονίκη.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 5' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Σουμπίνιο πέρασε δύο παίκτες και με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Βελλίδη και έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό.
Η συνέχεια του πρώτου μέρους εξελίχθηκε σε μονόλογο για τον Αρη. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα ήταν τα 11 κόρνερ που κέρδισαν οι θεσσαλονικείς, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να τα εκμεταλλευτούν.
Τελικό Άρης – Λεβαδειακός 2-1
Στο 16' και στο 21', οι κεφαλιές των Φατί και Καστίσιο από καλή θέση δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 24' ο Λαζαρίδης έπιασε αέρα, μετά από πάσα του Σανκαρέ. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε στο κέντρο της άμυνας της, η ομάδα του Παράσχου πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ της 1-0.
Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας του Μασάδο στο δεύτερο μέρος, η οποία όχι μόνο κατάφερε να φέρει γρήγορα το ματς στα ίσια, αλλά έχασε και πολλές ευκαιρίες για την ανατροπή.
Στο 50', ο Καστίγιο εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του Τομάς με τον Κυριακίδη και με ψιλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής, ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αρη. Οι βοιωτοί δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στον χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να πιέζονται ασφυκτικά από τους γηπεδούχους.
Στο 53', το γυριστό σουτ του Τριανταφυλλάκου μέσα από την περιοχή, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη, ο οποίος στην συνέχεια έσωσε την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ, σε προσπάθειες των Ακόστα (55'), Μίτσελ (59') και Νέτο (59').
Η υπεροχή του Αρη ήταν καθολική, με τους θεσσαλονικείς να χάνουν ακόμα δύο ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 61', το σουτ του Νέτο κόντραρε στον Κόρμπο, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ενώ στο 64', ο Καστίγιο, μετά από ωραία πάσα του Τριανταφυλλάκου, βρέθηκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.
Στην συνέχεια, οι προσπάθειες των παικτών του Μασάδο σταματούσαν στον εξαιρετικό Κυριακίδη, ωστόσο ο Καστίγιο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 89', μετά από σύγχηση στην άμυνα του Λεβαδειακού, η μπάλα έφτασε στον Καστίγιο, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Κυριακίδη και έκανε το 2-1 για τον Αρη.
Ο Λισγάρας προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να ισοφαρίσει για τον Λεβαδειακό στις καθυστερήσεις, με τον Αρη να παίρνει μία πολύ δύσκολη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής: Δ. Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Χ. Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Χ. Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΑΡΗΣ (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Καπετάνος (46' Τριανταφυλλάκος, 90'+3 Κανούλας), Φατί, Ουμπίδες, Μίτσελ, Καστίγιο (90'+1 Κατίδης), Ακόστα
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Σουμπίνιο (72' Πόποβιτς), Βασιλείου (85' Βιάνα), Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (61' Ναπολεόνι), Κόρμπος, Τομάς, Φαβάλι, Λισγάρας, Μουλόπουλος

Σκόρερ: 50', 89' Καστίγιο / 5' Σουμπίνιο
Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Πόποβιτς, Βιάνα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου