ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Χάιντι Κλουμ:Το top model ποζάρει κάθε πρωί στην δική της ιστοσελίδα με επώνυμα ρούχα,


Τη δική της ιστοσελίδα εγκαινίασε η Χάιντι Κλουμ, στην οποία παρουσιάζει στιλιστικές προτάσεις 
για όλα τα βαλάντια, κάνοντας πασαρέλα όχι μόνο για όσες διαθέτουν μεγάλο πορτοφόλι, αλλά και για τις απλές νοικοκυρές που επιθυμούν να υιοθετήσουν το κομψό look της.

Το top model ποζάρει κάθε πρωί στον ιστότοπο με επώνυμα ρούχα, παρουσιάζοντας παράλληλα αντίστοιχες οικονομικές προτάσεις. Οι πόζες της δεν έχουν τη λάμψη της πασαρέλας, αντιθέτως κάνουν την αμακιγιάριστη Χάιντι Κλουμ να μοιάζει με το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

«Έχω σταθεί τυχερή, γιατί έχω γνωρίσει πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, οι συμβουλές και οι ιδέες των οποίων με βοήθησαν να κάνω καλύτερη τη ζωή μου. Και τώρα ανυπομονώ να τις μοιραστώ με όλο τον κόσμο», γράφει στο site του το μοντέλο.



Γνωστό και για το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, η Χάιντι υπέγραψε συμβόλαιο με αμερικανικό κολοσσό των μίντια, το οποίο προβλέπει επταψήφια αμοιβή, καθώς και το 50% των εσόδων από τις διαφημίσεις που θα προσελκύει το νέο της εγχείρημα στο διαδίκτυο.

Πέρα, όμως από τα tips μόδας και ομορφιάς, σύντομα η 37χρονη θα παρέχει και χρυσές συμβουλές για τη διατροφή, την άσκηση, τις σχέσεις των ζευγαριών, αλλά και την επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών.

ΠΗΓΗ: Espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου