ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θερμαϊκός: «συνεχίζουμε να σκοτώνουμε τη θάλασσά μας και αυτό είναι εγκληματικό»


Οι εστίες μόλυνσης και η έντονη δυσοσμία, που προέρχονται από ανεξέλεγκτη απορροή λυμάτων
 στη θάλασσα και παράνομη λειτουργία αγωγών, είναι από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δυτικό θαλάσσιο μέτωπο του Θερμαϊκού Κόλπου.

Στη διαπίστωση και καταγραφή αυτών των προβλημάτων προχώρησαν το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, μαζί με τους δημάρχους Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου και Δέλτα, Νίκο Γιουτίκα οι οποίοι επισκέφτηκαν τη λιγότερο αξιοποιημένη περιοχή του Θερμαϊκού, που εκτείνεται δυτικά από τον 6ο προβλήτα του λιμανιού έως και το Καλοχώρι.

Μετά την επίσκεψη ο κ.Τζιτζικώστας πρότεινε να συσταθεί μια ομάδα εργασίας από την αντιπεριφέρεια και τους δύο δήμους ώστε να ληφθούν μέτρα που θα οδηγήσουν στην αποκατάσταση και αξιοποίηση της περιοχής. «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και με συγκεκριμένες προτάσεις να αλλάξουμε τη σημερινή κατάσταση, να αναπλάσουμε και να αναβαθμίσουμε τη δυτική Θεσσαλονίκη. Όσο διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση, θα συνεχίζουμε να σκοτώνουμε τη θάλασσά μας και αυτό είναι εγκληματικό», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου