ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αφετηρία το Πάρκο του Ξαρχάκου αύριο στις 19:00 η γυμνή ποδηλατοδρομία


Οι...όχι και τόσο γυμνοί ποδηλάτες θα σκορπίσουν αύριο γέλια και χαρά σε όσους τύχει να περάσουν αύριο από το κέντρο, καθώς με αφετηρία το Πάρκο του Ξαρχάκου, όπου έχουν στήσει το...αρχηγείο τους θα «παρελάσουν» στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με στάσεις σε διάφορα πολυσύχναστα σημεία, όπως στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην Πλατεία Λευκού Πύργου, όπου θα ενώσουν τη φωνή τους με εκείνες των «Αγανακτισμένων».
Στις 15:00 θα ξεκινήσουν οι ποδηλάτες να βάφουν τα σώματά τους για να γίνουν ζωντανά έργα τέχνης. Θα τους συνοδεύουν με αφρικάνικους ρυθμούς ο Αρης Παπανικολάου και τα τύμπανα του Πύργου. Στις 19:00 θα ξεκινήσουν την ποδηλατοδρομία υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του DJ ATARY. Ακολουθεί στις 22:00 πάρτι στο Πάρκο Ξαρχάκου με τους Νίκο Τούρμπη και την ομάδα κρουστών, Κρούση, τους DJ Farina, Root Boot, Atary, GG και με τη συμμετοχή ξυλοπόδαρων με φωτιές από τους High Society. 

Οσοι από τους ποδηλάτες θέλουν, θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στο Πάρκο του Ξαρχάκου μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
Η 4η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία διοργανώνεται από τις συλλογικότητες Παιδιά Εν Δράσει, Αλλη Οψη, Street Panthers, Sfina, η Θεσσαλονίκη Αλλιώς και το Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου