ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο ΟΑΣΘ θα εγκαταστήσει πιλοτικά οθόνες σε δέκα λεωφορεία του.

Χάρτες της Θεσσαλονίκης, δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ ακόμη και πληροφορίες για τον καιρό και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος θα μπορούν να βλέπουν μπροστά τους οι επιβάτες των λεωφορείων στις οθόνες που θα εγκαταστήσει ο οργανισμός πιλοτικά σε δέκα λεωφορεία του.

Πρόκειται για ένα μέτρο που προωθεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης προκειμένου να διευκολύνει τους επιβάτες στις μετακινήσεις τους. Οι οθόνες θα τοποθετηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου ενώ σε περίπτωση που το μέτρο κριθεί αποτελεσματικό και χρήσιμο η εφαρμογή του θα επεκταθεί.

Τα παραπάνω ανέφερε ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης που ασχολήθηκε με θέματα του Οργανισμού. Παράλληλα ο κ. Στεφανίδης γνωστοποίησε ότι θα επεκταθεί μια ακόμη πιλοτική εφαρμογή εκείνη του ειδικού συστήματος εγκαταστάθηκε πριν από πέντε μήνες σε στάση λεωφορείου στην περιοχή της Σχολής Τυφλών και ενημερώνει προφορικά τους επιβάτες για την ονοματολογία της στάσης, τα δρομολόγια και το χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει το λεωφορείο.

Όπως είπε, το μέτρο αυτό βοηθά ιδιαίτερα τα άτομα με προβλήματα όρασης γι αυτό θα επεκταθεί και σε άλλες 19 στάσεις λεωφορείων, τις οποίες υπέδειξαν οι υπεύθυνοι της Σχολής Τυφλών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου