ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η χθεσινή συγκέντρωση και το συλλαλητήριο των οπαδών του ΟΦΗ κατέληξε με επεισόδια

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η χθεσινή συγκέντρωση και το συλλαλητήριο των οπαδών του ΟΦΗ που ήταν αποφασισμένοι να δώσουν μία δυναμική απάντηση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες με τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους.

Η πλατεία των Λιονταριών χθες το απόγευμα, ήταν γεμάτη (περίπου 5.000 φίλαθλοι) και το βράδυ, όπως προμηνυόταν, ήταν επεισοδιακό.

Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου θερμόαιμοι άναψαν φωτιές σε φωτοτυπικά μηχανήματα και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για να κατασβεστούν, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Α' ΔΟΥ, όπου προκάλεσαν σοβαρές ζημιές, ενώ εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον τέταρτο όροφο του κτιρίου.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, μία νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα σε πολλά κεντρικά σημεία για να διαλύσουν το πλήθος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι καφετέριες άδειασαν κι επικράτησε πανικός. Λίγο αργότερα, οι οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Στο μεταξύ, εξώδικο απέστειλε χθες η ΠΑΕ ΟΦΗ στη διοργανώτρια αρχή με το οποίο ουσιαστικά προσπαθεί να "μπλοκάρει" την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής, ώστε τα επόμενα 24ωρα να πετύχει την επανεξέταση της ανάκλησης της απόφασης για τη μη αδειοδότηση της ομάδας.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου