ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ρομποτικά έπιπλα!

Πολλοί ίσως είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως μπορούν να "στριμώξουν" σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα πολλά έπιπλα και τη λύση για ακόμα μια φορά έρχεται να δώσει η τεχνολογία και συγκεκριμένα τα... ρομποτικά έπιπλα!
Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, μέσα σε ένα πρότυπο στούντιο στο Γιουτζίν, ένα κτίριο με 844 μονάδες στο Γουέστ Σάιντ του Μανχάταν, υπάρχει μία μονάδα που μοιάζει με ελβετικό σουγιά και είναι σαν μικρή ντουλάπα με δύο πλευρές και πολλά διαμερίσματα.
Ακούει στο όνομα Ori και έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιηθεί με φωνητικές εντολές, με το πάτημα ενός κουμπιού, ή με μία εφαρμογή για το έξυπνο κινητό.
«Οι μονάδες μας γίνονται όλο και μικρότερες», δηλώνει η Μαρία Μάσι, αντιπρόεδρος ανάπτυξης της Brookfield Properties στην οποία ανήκει το Γιουτζίν. Σύμφωνα με εκείνη, τα ρομποτικά έπιπλα, βοηθούν τους ενοικιαστές να μείνουν στα διαμερίσματά τους επί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
«Χρησιμοποιείς τον χώρο με διαφορετικό τρόπο στο πέρασμα της ημέρας» λέει η Μάσι, αντιπρόεδρος ανάπτυξης της Brookfield Properties στην οποία ανήκει το Γιουτζίν. «Δεν χρειάζεσαι, πλέον, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, τα ρομποτικά έπιπλα, βοηθούν τους ενοικιαστές να μείνουν στα διαμερίσματά τους επί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. ».Consule (1)Consule Close-UpWide shot
Αποτέλεσμα εικόνας για Ori Systems brings the robotic furniture of the future to apartments todayΣχετική εικόνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου