ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Glamping, σε πολυτελή κάμπινγκ της Ελλάδας

Glamping, ένας όρος άγνωστος μέχρι πριν λίγα χρόνια για την Ελλάδα, ωστόσο πολύ διαδεδομένος στο εξωτερικό. Η λέξη προέρχεται από το πάντρεμα του camping με το glam, κάτι που συνδυάζεται και στη γενικότερη φιλοσοφία του glamping.
Τι είναι όμως το glamping; Είναι ένας τρόπος πολυτελούς κάμπινγκ, που φέρνει τους ταξιδιώτες ένα βήμα πιο κοντά στη φύση, χωρίς ταυτόχρονα να τους απομακρύνει από τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού δωματίου ξενοδοχείου.
Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές αξιόλογες προτάσεις που προσπαθούν να μυήσουν το ελληνικό κοινό σε αυτή τη νέα τάση, προσφέροντας ευρύχωρες τύπου σαφάρι σκηνές ή πολυτελή bungalows, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα σε όσους τα επιλέξουν να βιώσουν μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη εμπειρία διαμονής στην ύπαιθρο με όρους πολυτελείας.

Surf Club Keros, ΛήμνοςΑποτέλεσμα εικόνας για Surf Club KerosΣχετική εικόνα
IMG_9870IMG_9713luxury in   (4)IMG_0472luxury in   (4)IMG_0422IMG_0162IMG_9760studios (31)studios (19)
Στην πανέμορφη Λήμνο με τις παρθένες παραλίες, την απίστευτη φύση και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, το Surf Club Keros «Lodge & Spa» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής glamping. Ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Κέρου, μέσα στην καρδιά της φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις υπηρεσίες και τις ανέσεις μιας πολυτελούς σουίτας μέσα σε κάποια από τις πολυτελείς και γοητευτικές σκηνές σαφάρι του καταλύματος. Το Surf Club Keros αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του surf (όπως υποδηλώνει και το όνομά του), ενώ διαθέτει πληθώρα δραστηριοτήτων και για όσους δεν δηλώνουν λάτρεις του αθλήματος.

Club Agia Anna, ΕύβοιαCabanaPool
Αντλώντας έμπνευση από τα μογγολικά yurts (είδος σκηνών που χρησιμοποιούσαν ως τόπο διαμονής οι νομαδικές φυλές των Μογγόλων), το Club Agia Anna στη βορειοανατολική πλευρά της Εύβοιας, πολύ κοντά στην ομώνυμη παραλία, σας καλεί να επιλέξετε τα δικά του μοντέρνα yurts. Πρόκειται για μία εκκεντρική και ταυτόχρονα πρωτότυπη πρόταση διαμονής, η οποία συγκαταλέγεται στο ευρύτερο πλαίσιο του glamping. Έχουν συνολική έκταση 45 τ.μ., διαθέτουν έναν ευρύχωρο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα, ενώ είναι εξοπλισμένα με διπλό κρεβάτι και καναπέδες που μετατρέπονται σε κρεβάτι. Θα λατρέψετε την οροφή από πλεξιγκλάς που δίνει την αίσθηση ότι κοιμάστε κάτω από τ’ αστέρια. Στα συν η ιδιωτική αυλή.

Santa Maria Surfing Beach, Πάρος
Αποτέλεσμα εικόνας για Santa Maria Surfing Beach, ΠάροςΦωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματοςΦωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματοςΦωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματοςΦωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματοςΦωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματοςΦωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
Ακριβώς πάνω στην παραλία της Σάντα Μαρίας, στο βορειοανατολικό τμήμα της Πάρου, το Santa Maria Surfing Beach διαθέτει πληθώρα επιλογών διαμονής στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Όσοι θέλετε να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στη φύση και να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία διαμονής προτιμήστε τις ξύλινες καλύβες που βρίσκονται μέσα σε μια καταπράσινη και όμορφη έκταση, σχεδόν πάνω στο κύμα. Στην ουσία πρόκειται για ξύλινες καμπίνες με δυνατότητα φιλοξενίας έως και δύο ατόμων, που προσφέρουν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ντουλάπα. Και όλα αυτά σε πολύ οικονομική τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου