Υπάρχει υπερβολική ανταγωνιστικότητα σε όλα τα σημερινά εστιατόρια. Όλα δοκιμάζουν νέα και μοναδικά πράγματα γιατί θεωρούν ότι η μοναδικότητα και η ικανοποίηση είναι τα δύο κοινά πράγματα που κάνουν τον πελάτη σας ευτυχισμένο. Το ίδιο φαγητό σε διαφορετική τοποθεσία δίνει διαφορετική εμπειρία.
Μερικά όμως εστιατόρια ξεπερνούν την γραμμή μεταξύ δημιουργικότητας και γελοιοποίησης για να προσελκύσουν τους πελάτες τους και φθάνουν σε σημεία τραγικά!


υγρή σοκολατόπιτα
γεύμα σε εργαλειοθήκη













Μπριζόλα με πουρέ πατάτας





Πουτίγκα σοκολάτας


και βέβαια πάντα υπάρχουν αυτοί που έχουν ξεφύγει πολύ!





























Μερικά όμως εστιατόρια ξεπερνούν την γραμμή μεταξύ δημιουργικότητας και γελοιοποίησης για να προσελκύσουν τους πελάτες τους και φθάνουν σε σημεία τραγικά!



υγρή σοκολατόπιτα

γεύμα σε εργαλειοθήκη













Μπριζόλα με πουρέ πατάτας





Πουτίγκα σοκολάτας


και βέβαια πάντα υπάρχουν αυτοί που έχουν ξεφύγει πολύ!






























Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου