ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Περίεργοι συνδυασμοί του καφέ αν έχετε βαρεθεί τις συνηθισμένες γεύσεις

Αν η μέρα σου ξεκινάει πάντα με μία κούπα καφέ αλλά έχεις βαρεθεί τις συνηθισμένες γεύσεις ίσως  παρακάτω βρεις έναν συνδυασμό που να σου ταιριάζει.









Καφές με αλάτι

Οι «σεφ» στη γνωστή αλυσίδα καφέ 85C Bakery Cafe στην Ταϊβάν σέρβιραν καφέ με θαλασσινό αλάτι για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2008. Σύμφωνα εκπρόσωπο της εταιρείας, προέκυψε ως αποτέλεσμα έμπνευσης από τη συνήθεια στην Ταϊβάν να πασπαλίζουν με αλάτι φρούτα όπως ο ανανάς και το καρπούζι για να αναδείξουν τη γλυκύτητα τους.

Καφές με αυγόΑποτέλεσμα εικόνας για coffee with egg
Ο κρόκος αυγού και το συμπυκνωμένο γάλα χτυπιούνται μαζί μέχρι να γίνει παχύ και κρεμώδες το αποτέλεσμα. Τότε ο μαύρος βιετναμέζικος καφές χύνεται από πάνω και βυθίζεται στον πυθμένα.

Καφές με τυρίΣχετική εικόνα
To Kaffeost είναι αποτέλεσμα της σουηδικής παράδοσης και πρόκειται για καφέ με βυθισμένο μέσα ένα κομμάτι τυρί γνωστό ως Leipäjuusto που το βρίσκει κανείς κυρίως στη Φινλανδία και είναι φτιαγμένο από το γάλα των αγελάδων, των κατσικών ή του ταράνδου.

Καφές με λεμόνι ή λάιμΣχετική εικόνα
Πρόκειται για εσπρέσο με λεμόνι και λάιμ, αλλά η γεύση είναι πολύ έντονη. Σερβίρεται σε όσους θέλουν τον καφέ τους λίγο ξινό.

Καφές με τόνικΑποτέλεσμα εικόνας για coffee with tonic water
Αυτός ο περίεργος συνδυασμός έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα στον κόσμο για όσους αναζητούν κάτι λίγο διαφορετικό από ένα συνηθισμένο φλιτζάνι καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου