ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Το νέο trend στη γιόγκα είναι πάνω σε άλογα!


Γιόγκα κλασική έχετε δοκιμάσει. Power γιόγκα επίσης. Aerial γιόγκα προσπαθήσατε να κάνετε. Θέλετε όμως τώρα κάτι διαφορετικό; Τώρα πάνω σε άλογα!
Καλά ακούσατε! Στη Φλόριντα σε ένα ράντζο με άλογα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν γιόγκα πάνω στα όμορφα άλογα. Η ιδιοκτήτρια και εμπνευστής αυτής της πρωτότυπης γυμναστικής δηλώνει: «Η γιόγκα σε άλογα δημιουργεί μια απίστευτη σχέση ανάμεσα στον αναβάτη και το άλογο. Σκοπός είναι να εναρμονίσεις την αναπνοή σου με αυτή του αλόγου. Δεν χρησιμοποιούμε το άλογο σαν εργαλείο, αλλά είναι συνεργάτης μας».
Πάντα υπάρχει κάποιος δίπλα στο άλογο ώστε να επιβλέπει το άλογο και τις ασκήσεις του αναβάτη. Μπορεί να χρειαστεί πολλά λεπτά για να καταφέρει κανείς να βρει την ισορροπία του και να εκτελέσει την άσκηση, όμως αξίζει. Όλες οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν πάνω στο άλογο, από την στάση του ήλιου μέχρι και πιο απαιτητικές.
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει ποτέ ιππασία για να δοκιμάσεις αυτό το νέο trend, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε! Σε λίγο καιρό άλλωστε αυτή η μόδα θα έρθει και στην Ελλάδα.Angela Nunez (pictured) is a yoga guru who has been showing off her horseback arches to her 10,000 fans on InstagramYou can try your own hand at the unusual style of yoga at resorts like Big Sky Yoga Retreats (pictured above)Αποτέλεσμα εικόνας για Horseback Yoga
Σχετική εικόναΣχετική εικόναΣχετική εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου