Στο Grand Velas Los Cabos resort στο Μεξικό σερβίρουν ένα τάκος που κοστίζει 25.000 δολάρια. Ο σεφ Juan Licerio Alcala εξηγεί τι περιλαμβάνει το τάκος: Λεπτή πίτα καλαμποκιού, κρέας, μαύρη τρούφα, χαβιάρι, φύλλα χρυσού και εκλεκτά λαχανικά.
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να σερβίρεται με κάτι άλλο, πέρα από την πιο ακριβή τεκίλα του κόσμου που κοστίζει όσο πολλά παραπάνω αυτοκίνητα… 150.000 δολάρια.
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να σερβίρεται με κάτι άλλο, πέρα από την πιο ακριβή τεκίλα του κόσμου που κοστίζει όσο πολλά παραπάνω αυτοκίνητα… 150.000 δολάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου