ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Το Jaguar Land Rover του Jamie Oliver φτιάχνει μέχρι και τοστ

Ο Jamie Oliver, γνωστός σεφ και τηλεπερσόνα, ήθελε ένα dream kitchen car(!) και το τμήμα SpecialVehicle Operations (SVO) της Jaguar Land Rover ανέλαβε να πραγματοποιήσει το «όνειρό» του.
Το εξατομικευμένο Disco λοιπόν διαθέτει φούρνο, μπάρμπεκιου, παγωτομηχανή, λαδικό, ενώ μπορεί μέχρι και να χτυπήσει βούτυρο ενώ οδηγείς! Και αν δεν σου φτάνουν αυτά, υπάρχει τοστιέρα στην κεντρική κονσόλα, που αρέσει πολύ στον Oliver αν κρίνουμε από το video, μαζί με ένα κόφτη ζυμαρικών και ψησταριά-σούβλαεμπρός. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, υπάρχει ένα αναδιπλούμενο και πτυσσόμενο τραπέζι φαγητού, πάγκοςεργασίας και πυροστιά αερίου.
Το πρότζεκτ σχεδιάστηκε για να επιδείξει την πρακτικότητα του 7θέσιου Discovery. Ο μύλος για το αλάτι και το πιπέρι έχει σαφέστατη αναφορά στο λεβιέ ταχυτήτων, με το «P» να ισούται με πιπέρι και το «S» με το αλάτι, καθώς είναι σχεδιασμένος όπως ο πραγματικός λεβιές του αυτοκινήτου.
«Έδωσα στη Land Rover μια τεράστια πρόκληση για να δημιουργήσω την απόλυτη κουζίνα σε ρόδες. Ονειρευόμουν μεγάλα πράγματα και ζήτησα πολλά, αλλά αυτό που έκαναν θόλωσε το μυαλό μου», δήλωσε ο Jamie Oliver. «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν πραγματικά να βάλουν ένα φούρνο δίπλα στον κινητήρα και μια «λαδιέρα» στον πορτμπαγκάζ, αλλά το έκαναν. Το αποτέλεσμα είναι ένα καταπληκτικό Discovery, προσαρμοσμένο τέλεια για μένα και για την οικογένειά μου - το λατρεύουμε. Αυτή η μοναδική δημιουργία σημαίνει ότι μπορούμε να ανεβάσουμε τις μαγειρικές μας περιπέτειες στο επόμενο επίπεδο».Αποτέλεσμα εικόνας για Land Rover Discovery - Jamie Oliver’s Bespoke Discovery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου