ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Peddlers Bar Bistro, οι γονείς με παιδιά μπορούν να πιούν μόνο ένα ποτήρι αλκοόλ

Στο Peddlers Bar Bistro οι γονείς μπορεί να μην διασκεδάζουν και πολύ, αλλά τα παιδιά παραμένουν ασφαλή, με τους κηδεμόνες τους να μπορούν να πιούν μέχρι ένα ποτήρι αλκοόλ.
Το φαγητό συνοδεύεται καλά με κρασί ή μπίρα και οι περισσότεροι απολαμβάνουν το φαγητό τους καταναλώνοντας ένα ή και παραπάνω ποτήρια τρώγοντας. Ένα εστιατόριο, όμως, στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να εφαρμόσει μια πιο αυστηρή πολιτική σε όσους συνοδεύουν παιδιά και να τους επιτρέψει μόνο… ένα αλκοολούχο ποτό.
Το εστιατόριο αυτό είναι το Peddlers Bar & Bistro στο Clifton Park, το οποίο, μάλιστα, έχει συγκεκριμένο μήνυμα στο μενού του: «Η δέσμευση να σταματήσουμε τα θανατηφόρα δυστυχήματα από 
 The restaurant has had a number of people object to its controversial policy in the pastτο αλκοόλ και την οδήγηση απαιτεί να συμμετάσχουμε όλοι μας. Όλοι μας παίρνουμε μέρος με τον δικό μας τρόπο. Εμείς στο Peddlers από την πλευρά μας περιορίζουμε τον έναν από τους υπεύθυνους γονείς που θα μας επισκεφτούν στην κατανάλωση ενός αλκοολούχου ποτού, ενώ δειπνούν με τα παιδιά τους κι ο στόχος μας είναι να προστατεύσουμε όλα τα παιδιά που γευματίζουν μαζί μας. Εκτιμάμε το σεβασμό και ελπίζουμε ότι θα στηρίξετε αυτή την τακτική».
Η Melisa Gravelle, διευθύντρια του Peddlers Bar & Bistro, μάλιστα, δήλωσε ότι «Όλοι μας αγαπάμε τα παιδιά και αυτά δεν έχουν φωνή. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω με τον εαυτό μου αν ήξερα ότι έχω σκοτώσει κάποιον οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ».
Παρ’ όλο που το εστιατόριο δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να εφαρμόσει μια τέτοια πολιτική, το κάνει εδώ και 7 χρόνια, από το 2010. Αρκετοί πελάτες, όπως η εκπαιδευτικός Barb Buckley, φαίνεται να συμφωνούν, θεωρώντας το ένα ακόμη μέσο προστασίας των παιδιών κι όχι μόνο, ενώ άλλοι δεν είναι και τόσο ένθερμοι υποστηρικτές. Όσο, όμως κι αν διαφωνούν, το σίγουρο είναι ότι το εστιατόριο εφαρμόζει μια κοινωνική πολιτική που μόνο σε καλό μπορεί να βγει.
 Peddler's Bar and Grille prohibits a second alcoholic drink to 'one responsible adult' dining with children Parents have been slamming the 'ridiculous' policy, with some taking out their frustration online The divisive policy has been in place for seven years, and there are no plans to change it currently The restaurant's manager, Melissa Gravelle, said that the policy is in place to give children a voice they might not haveΑποτέλεσμα εικόνας για peddlers clifton parkΑποτέλεσμα εικόνας για peddlers clifton park

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου