ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η μόδα των υβριδίων φαγητού

Τα πάντα ξεκίνησαν το 2013 όταν ο γνωστός και βραβευμένος σεφ ζαχαροπλαστικής Dominique Ansel συνέλαβε την ιδέα του cronut, ενός γλυκού που συνδυάζει το κρουασάν και το ντόνατ. Από τότε ξεκίνησε η μόδα των υβριδίων φαγητών που συνεπήρε τον κόσμο, με νέες γεύσεις να προστίθενται στη λίστα της απόλαυσής μας. Από όλα όσα δημιουργήθηκαν δείτε τα 11 πιο δημοφιλή στον κόσμο:

1. Cronut

Συνδυασμός κρουασάν και ντόνατ από τον σεφ Dominique Ansel.

2. Cookie shot

To 2014 o Dominique Ansel δημιούργησε ένα σφηνοπότηρο φτιαγμένο αποκλειστικά από ζύμη μπισκότου και γεμισμένο με φρέσκο γάλα, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής αλλά και των κοινωνικών δικτύων.

3. Waffle Taco

Η συγκεκριμένη δημιουργία συνδυάζει πρωινό και μεσημεριανό. Από το 2014, η διάσημη αλυσίδα μεξικάνικων ταχυφαγίων Taco Bell πρόσθεσε στο μενού της αυτό το taco που αντί για κέλυφος τορτίγιας έχει μια αφράτη βάφλα.

4. Cinnamon Roll Pancakes

Τηγανίτες συνδυασμένες με αρωματικά ρολά κανέλας… Υπάρχει τίποτα καλύτερο;

5. Wonut

To 2014 το μαγαζί Chicago’s Waffles Café δημιούργησε το Wonut, δηλαδή ένα donut ψημένο σε βαφλιέρα και άλλαξε για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε τη μηχανή για βάφλες.

6. Ramenritto

Δημιουργία του καταστήματος Presstea στη Νέα Υόρκη, το ramenritto συνδυάζει μεξικάνικο μπουρίτο και ιαπανικό ramen.

7. Churro Ice Cream Sandwich

Δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από ένα τραγανό, ζεστό churro βουτηγμένο σε ζάχαρη και κανέλα. Ή μάλλον όχι… Υπάρχει! Churros και δροσερό παγωτό βανίλιας σε μορφή σάντουιτς από το μαγαζί Churro Borough στο Λος Άντζελες.

8. Pizza Cone

Εάν δεν είσαι φίλος του γλυκού και προτιμάς τα αλμυρά πιάτα, αυτό το χωνάκι πίτσας γεμισμένο με τυρί και πεπερόνι του καταστήματος Konopizza είναι το ιδανικό σνακ για σένα.

9. Ramen-Crusted Fried Chicken

Αυτό το υβρίδιο συνδυάζει δύο αγαπημένα φαγητά: ramen και τηγανητό κοτόπουλο.

10. Cruffin

Λίγο πριν το τέλος της λίστας μας συναντάμε μία ακόμη δημιουργία του Dominique Ansel, η οποία συνδυάζει τα αφράτα κρουασάν και τα απολαυστικά γλυκά muffins.

11. Hot Dog Bites Pizza

Το ότι αγαπάμε την πίτσα είναι δεδομένο. Όταν όμως αυτή έχει λουκανικοπιτάκια αντί κρούστας, δεν την αγαπάμε μόνο, τη λατρεύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου